Cursuri / Începătoare I

Împreună cu Elmas puteți studia această formă străveche de dans într-o atmosferă veselă și relaxată. Dansul oriental vă ajută să vă dezvoltați un corp armonios și să vă bucurați de feminitate, să căpătați echilibru și liniște interioară.

Detalii cursuri dans oriental incepatoare
În primele 2 luni ale modulului de începătoare la cursurile de dans oriental învățăm postura în dans, poziții principale ale brațelor, mișcări de bază cu șoldurile, bazinul, umerii, cu zona pieptului, opturi, rotații, cercuri, shimmie și câteva deplasări. Urmează ca a treia lună a modulului să se concentreze pe practică, combinații din mișcările studiate, astfel încât elementele de bază să poată fi asimilate cu mai multă ușurință.

Pentru cele care își doresc să aprofundeze dansul oriental și să treacă la un nivel cu un grad mai înalt de dificultate, trecerea de la un modul la următorul se face la recomandarea instructorului și în urma unui examen. La finalul modulului, în urma examenului susținut și a participării conștiincioase la cursuri, se vor obține diplome de merit.
Ce avem nevoie?
O ținută lejeră, fustă sau pantaloni tip colant sau evazați, cu talie joasă, maieu sau tricou, bustieră, eșarfă (fără bănuți) pentru șolduri, balerini sau demipointe, cipici de dans sau șosete, apă și un mic prosopel.
Beneficii
Cursurile de dans oriental ne ajută să avem un corp armonios, tonifiat, o ținută elegantă și corectă, să ne relaxăm, să creștem mobilitatea articulațiilor. Ne redescoperim feminitatea și învățăm să izolăm zone ale corpului prin tehnici specifice ritmurilor orientale. De-a lungul cursului de dans oriental intrăm într-o lume magică, fascinantă, în care ne bucurăm de libertate, energie, poftă de viață și căpătăm echilibru, împlinire interioară și încredere în noi. Atmosfera în timpul cursului este una veselă și relaxată, astfel încât de cele mai multe ori de-a lungul timpului se creează prietenii strânse și de lungă durată.

La intervale regulate de timp Elmas Oriental Dance Studio organizează petreceri și seri orientale cu intrare liberă, unde puteți veni însoțite de prietene, mame, colege, unde dansăm, sărbărtorim, celebrăm femeia din noi, ascultăm muzică orientală, ne molipsim cu multă bucurie.
Cine poate participa?
Orice femeie, indiferent de vârstă, înfățișare sau preocupări, poate participa la cursul de dans oriental. Important este ca ea să lase grijile acasă, să vină însoțită de multă voie bună, un zâmbet larg și dorința de a se cunoaște pe sine și de a descoperi tainele acestui dans.
PROGRAM
O grupă nouă de dans oriental de nivel începătoare se va deschide începând cu octombrie 2019.
Lista de așteptare pentru grupa nouă este deschisă.
Dacă doriți să vă înscrieți, vă rugăm să ne trimiteți un mail cu numele, numărul dvs. de telefon și adresa de e-mail la elmasorientaldance@gmail.com. De îndată ce se va anunța data exactă când se va deschide grupa nouă, veți fi notificată pe e-mail și SMS.

MARȚI
18:30 - 19:30 Începătoare

MIERCURI
18:30 - 19:30 Începătoare
NOU!
Dat fiind faptul că fetele din mica noastră familie și comunitate Elmas Oriental Dance Studio sunt prietenoase, sociabile și comunicative și vin întotdeauna la cursurile de dans însoțite de multă veselie și bună dispoziție, am hotărât ca anul acesta să înmulțim ocaziile de socializare și petrecere.

Abonamentul include 7 ședințe de cursuri de dans oriental (durata 60 minute) + 1 ședință de teorie & practică (povești despre istoria dansului oriental, sfaturi de la instructoarea Elmas, vizionare clipuri & dansatoare cunoscute internațional, mini-party, distracție, socializare, dance & fun).

Așadar, în anul 2019 vom avea lunar (în ultima zi de marți a lunii în curs, între 18:30 – 21:00) o seară a noastră, a fetelor, la care invităm să participe toate grupele (începătoare, începătoare 2, intermediare, avansate).

Seara se va intitula HAFLA ORIENTALĂ și va recrea parțial atmosfera tradiționalelor întâlniri între femei. Este o seară de practică de dans, de socializare, de discuții și întrebări despre dansul oriental, o seară de joacă, o seară de libertate, o seară de unitate, o seară în care ne descoperim energia feminină, o seară între noi, ca fetele. Așa ne întâlnim, ne armonizăm, ne îndrăgim și ne admirăm reciproc, nu ne judecăm, învățăm mereu una de la cealaltă.

Ideea acestei seri a luat naștere din suflet și din dragoste pentru voi, pentru că acolo, împreună și reciproc, noi reușim să ne descrețim frunțile și să ne înseninăm zilele.
Participarea echivalează cu o ședință din abonamentul în curs.
PREȚURI
  • 80 lei/4 ședințe
  • 100 lei/6 ședințe
  • 120 lei/8 ședințe
  • 25 lei/ședință
Ședința durează 60 minute.

Maxim 2 ședințe se pot recupera pe perioada valabilității abonamentului la alte grupe (începătoare 2 sau intermediare).

Maxim 1 ședință se poate recupera la oricare din cele 3 tipuri de abonament prin prelungirea abonamentului. Condiția principală este achitarea abonamentului următor în avans cel târziu la data expirării acestuia. În acest caz ședința respectivă se va considera recuperată, iar abonamentul va începe la ședința imediat următoare.

Abonamentul se calculează ca număr de ședințe consecutive.
(Exemplu: Abonamentul de 8 şedinţe încheiat pe data de 1 a lunii este valabil 28 zile consecutive – 4 săptămâni, deci până pe data de 29 ale lunii inclusiv).
UNDE?
Studioul de Dans Oriental Elmas
Zona Tineretului
Clădirea Total Dance Style School
Strada Cuza Vodă, Nr.147
Puncte de reper: stația de metrou Tineretului (5 minute de mers pe jos), lângă restaurantul Thalia