Cursuri / Avansate

Grupa de avansate este dedicată cursantelor Studioului de Dans Oriental Elmas cu o experiență în dansul oriental de minim 4 ani sau la recomandarea instructoarei Elmas, eleve de nivel intermediar +, avansat, dansatoare semiprofesioniste și care au participat de-a lungul ultimilor ani în mod constant și consecvent la modulele de studiu ale Studioului de Dans Oriental Elmas, la festivaluri, evenimente și concursuri naționale și internaționale, care și-au dezvoltat constant abilitățile și cunoștințele și au realizat performanțe individuale sau de grup în arta dansului oriental.
Modul Coregrafie (în fiecare miercuri de la 19:30)

De-a lungul ședințelor de miercuri vom studia coregrafii de grup, pe care le vom șlefui și pregăti pentru spectacolele viitoare ale trupei noastre. Cursantele școlii sunt binevenite să participe, cu mențiunea că aceste cursuri sunt dedicate în principal repetițiilor trupei studioului.

Modul Tehnică intensivă (în fiecare joi de la 20:00)

Modulul intensiv de tehnică își propune minicoregrafii și combinații la fiecare ședință, în care să se regăsească deplasări complexe, schimbări de direcție, izolări de musculatură, shimmie și mișcări suprapuse, interpretare și expresivitate, noțiuni de muzicalitate și ritmuri, studiul stilurilor diferite din dansul oriental egiptean, elemente de balet aplicate în dansul oriental. Scopul este de a motiva evoluția individuală a tuturor cursantelor care au experiență îndelungată în dansul oriental, de a le oferi o cale de inspirație pentru a-și pregăti propriile momente artistice sau coregrafii și de a le provoca să își îmbunătățească tehnica cu un grad de dificultate înalt.

PROGRAM
MIERCURI:
19:30 – 21:00 Coregrafie Eskandarani

JOI:
20:00 – 21:00 Modul intensiv de tehnică pentru avansate

PREȚURI ABONAMENTE

PACHETE PROMOȚIONALE pentru cursantele care doresc să aprofundeze tematici variate ale artei stilului de dans egiptean:
Cursurile de dans oriental se desfășoară în paralel și on-line pe platforma ZOOM.

Pentru a putea primi link-ul de participare și participa on-line, vă rugăm să trimiteți un mesaj pe pagina Facebook a școlii de dans Elmas Oriental Dance Studio sau un mesaj privat pe profilul personal de Facebook al instructoarei noastre Elmas.
UNDE?
STUDIOUL DE DANS ORIENTAL ELMAS
Centrul Sportiv Palestra Gym
Strada Măgura Vulturului, Nr. 85, Sector 2, Zona Piața Iancului
Punct de reper: Clinica Sante
7 minute distanță mers pe jos de stația de metrou Piața Iancului

REGULI OBLIGATORII:
Participarea la cursuri se face doar în baza rezervării și înscrierii confirmate prin achitarea abonamentului în avans.
În vestiar și în sală în timpul cursurilor de dans este obligatorie purtarea măștii de protecție.
Accestul în vestiar este permis pentru maxim 5 persoane în același timp, de aceea vă rugăm să ajungeți în timp înainte de începerea ședinței pentru a vă schimba în echipament.
Cursantele sunt rugate să mențină distanța fizică recomandată în timpul cursului.