Cursuri / Intermediare

Elmas invită toate cursantele vechi, care au absolvit ambele module de nivel începător din programa școlii de dans, să continue cursurile de dans oriental la următorul nivel, și anume cel de intermediare.
Structura
Grupa de intermediare se adresează tuturor cursantelor care au o experiență de câteva luni în dansul oriental, care cunosc elementele de bază și doresc să continue la un nivel mai avansat sau celor care au întrerupt cursurile și își doresc să revină în sala de dans. Studiem elemente de dans mai complexe, conștientizăm și izolăm musculatura, aprofundăm tehnica de utilizare a brațelor, îmbogățim tehnica generală.
Cine poate participa?
Acele cursante care stăpânesc mișcările de bază asimilate în decursul a cel puțin un an de participare la cursurile de dans oriental: poziții de bază, mișcări de bază cu șoldurile, poziții și variante de mișcări cu brațele, diferite tipuri de shimmie, deplasări, izolări ale zonelor corpului, opturi, valuri, rotații, cercuri, mișcări cu umeri, mișcări cu pieptul, câteva elemente din folclorul egiptean (saidi, baladi, shaabi).
PROGRAM
Grupe noi de dans oriental se vor deschide începând cu octombrie 2019. Participarea cursantelor la această grupă se face doar la recomandarea instructoarei Elmas. Pentru această grupă este necesar ca participantele să fi absolvit modulele anterioare de dans în cadrul școlii.
NOU!
Dat fiind faptul că fetele din mica noastră familie și comunitate Elmas Oriental Dance Studio sunt prietenoase, sociabile și comunicative și vin întotdeauna la cursurile de dans însoțite de multă veselie și bună dispoziție, am hotărât ca anul acesta să înmulțim ocaziile de socializare și petrecere.

Abonamentul include 7 ședințe de cursuri de dans oriental (durata 60 minute) + 1 ședință de teorie & practică (povești despre istoria dansului oriental, sfaturi de la instructoarea Elmas, vizionare clipuri & dansatoare cunoscute internațional, mini-party, distracție, socializare, dance & fun).

Așadar, în anul 2019 vom avea lunar (în ultima zi de marți a lunii în curs, între 18:30 – 21:00) o seară a noastră, a fetelor, la care invităm să participe toate grupele (începătoare, începătoare 2, intermediare, avansate).

Seara se va intitula HAFLA ORIENTALĂ și va recrea parțial atmosfera tradiționalelor întâlniri între femei. Este o seară de practică de dans, de socializare, de discuții și întrebări despre dansul oriental, o seară de joacă, o seară de libertate, o seară de unitate, o seară în care ne descoperim energia feminină, o seară între noi, ca fetele. Așa ne întâlnim, ne armonizăm, ne îndrăgim și ne admirăm reciproc, nu ne judecăm, învățăm mereu una de la cealaltă.

Ideea acestei seri a luat naștere din suflet și din dragoste pentru voi, pentru că acolo, împreună și reciproc, noi reușim să ne descrețim frunțile și să ne înseninăm zilele.
Participarea echivalează cu o ședință din abonamentul în curs.
PREȚURI

ÎNCEPĂTOARE 2 / INTERMEDIARE / AVANSATE
  • 90 lei/4 ședințe
  • 120 lei/6 ședințe
  • 140 lei/8 ședințe
  • 25 lei/ședință 60 minute
  • 30 lei/ședință 75 minute
  • 35 lei/ședință 90 minute

Se poate recupera maxim 1 ședință la abonamentele tip 4 / 6 / 8 sedinte, doar în condițiile în care abonamentul se prelungește in data expirarii acestuia, cu achitarea abonamentului in avans.

Abonamentul se calculează ca număr de ședințe consecutive.
(Exemplu: Abonamentul de 8 şedinţe încheiat pe data de 1 a lunii este valabil 28 zile consecutive – 4 săptămâni, deci până pe data de 29 ale lunii inclusiv).
UNDE?
Studioul de Dans Oriental Elmas
Zona Tineretului
Clădirea Total Dance Style School
Strada Cuza Vodă, Nr.147
Puncte de reper: stația de metrou Tineretului (5 minute de mers pe jos), lângă restaurantul Thalia