Cursuri / Intermediare

Cursuri de dans oriental on-line prin platform ZoomElmas invită toate cursantele vechi, care au absolvit ambele module de nivel începător din programa școlii de dans, să continue cursurile de dans oriental la următorul nivel, și anume cel de intermediare.
Structura
Grupa de intermediare se adresează tuturor cursantelor care au o experiență de câteva luni în dansul oriental, care cunosc elementele de bază și doresc să continue la un nivel mai avansat sau celor care au întrerupt cursurile și își doresc să revină în sala de dans. Studiem elemente de dans mai complexe, conștientizăm și izolăm musculatura, aprofundăm tehnica de utilizare a brațelor, îmbogățim tehnica generală.
Cine poate participa?
Acele cursante care stăpânesc mișcările de bază asimilate în decursul a cel puțin un an de participare la cursurile de dans oriental: poziții de bază, mișcări de bază cu șoldurile, poziții și variante de mișcări cu brațele, diferite tipuri de shimmie, deplasări, izolări ale zonelor corpului, opturi, valuri, rotații, cercuri, mișcări cu umeri, mișcări cu pieptul, câteva elemente din folclorul egiptean (saidi, baladi, shaabi).
PROGRAM
MARȚI
19:45 – 21:00 Grupă intermediare

JOI
18:45 – 20:00 Grupă intermediare

PREȚURI PACHETE ABONAMENTE

INTERMEDIARE
  • 40 lei/4 ședințe
  • 50 lei/6 ședințe
  • 60 lei/8 ședințe
  • 20 lei/ședință 75 minute

Cursantele care doresc să participe la 3 sau 4 ședințe pe săptămână (în combinație cu grupa de începătoare II) beneficiază de următoarele PACHETELE PROMOȚIONALE
  • 80 lei / 12 ședințe
  • 100 lei / 16 ședințe


Abonamentele sunt valabile până la finalul lunii mai. Puteți recupera ședințele pe perioada valabilității abonamentului la alte grupe. Cursurile se desfășoară prin intermediul platformei on-line Zoom. De-a lungul celor 2 ședințe vom face o pauză după 40 minute ca să ne reconectăm la Zoom.
UNDE?
Studioul de Dans Oriental Elmas
Zona Tineretului
Clădirea Total Dance Style School
Strada Cuza Vodă, Nr.147
Puncte de reper: stația de metrou Tineretului (5 minute de mers pe jos), lângă restaurantul Thalia