Cursuri / Intermediare

Elmas invită toate cursantele vechi, care au absolvit ambele module de nivel începător din programa școlii de dans, să continue cursurile de dans oriental la următorul nivel, și anume cel de intermediare.
Structura
Grupa de intermediare se adresează tuturor cursantelor care au o experiență de câteva luni în dansul oriental, care cunosc elementele de bază și doresc să continue la un nivel mai avansat sau celor care au întrerupt cursurile și își doresc să revină în sala de dans. Studiem elemente de dans mai complexe, conștientizăm și izolăm musculatura, aprofundăm tehnica de utilizare a brațelor, îmbogățim tehnica generală.
Cine poate participa?
Acele cursante care stăpânesc mișcările de bază asimilate în decursul a cel puțin un an de participare la cursurile de dans oriental: poziții de bază, mișcări de bază cu șoldurile, poziții și variante de mișcări cu brațele, diferite tipuri de shimmie, deplasări, izolări ale zonelor corpului, opturi, valuri, rotații, cercuri, mișcări cu umeri, mișcări cu pieptul, câteva elemente din folclorul egiptean (saidi, baladi, shaabi).
MODUL COREGRAFIE (17 octombrie – 19 decembrie 2019) (Miercuri 19:15 – 20:30)

Grupa de intermediare urmează să studieze pe parcursul unui modul de aproape 2 luni (9 ședințe de joi în perioada 17 octombrie – 19 decembrie 2019) o coregrafie clasică (mejanse) pe melodia lui Dr. Samy Farag – Lama Rah El Sabr (coregrafia de Leila of Serbia).

Săptămânal vom studia mai întâi în prima parte a ședinței tehnica ce va fi utilizată ulterior în coregrafie. Apoi vom studia pas cu pas coregrafia de la A la Z.

Coregrafia urmează să fie dansată la petreceri și evenimente, așadar pentru cine își dorește mai mult, aceasta este ocazia de a da dovadă de perseverență și consecvență. Studiu constant și regulat la ședințele săptămânale, dar și studiu individual și repetiție acasă.

GRUPĂ COMPACTĂ INTERMEDIARE (Marți 20:30 – 22:00)

Grupa compactă de intermediare este dedicată repetițiilor de coregrafii pentru Spectacolul aniversar de Crăciun, ce va avea loc în data de 20 decembrie 2019. La aceste ședinte pot participa doar cursantele vechi ale studioului, intermediare sau avansate, membre ale grupului Elmas Dance Group și cunoscătoare ale coregrafiilor studiate în modulele anterioare.

PROGRAM
MARȚI
20:30 – 22:00 Grupă compactă intermediare (repetiții coregrafie)

MIERCURI
19:15 – 20:30 Grupă intermediare (coregrafie)

PREȚURI PACHETE ABONAMENTE

INTERMEDIARE
  • 90 lei/4 ședințe
  • 120 lei/6 ședințe
  • 140 lei/8 ședințe
  • 40 lei/ședință 75 minute

Cursantele care doresc să participe la 3 ședințe pe săptămână (în combinație cu grupa de începătoare II) beneficiază de PACHETUL PROMOȚIONAL de 160 lei / 12 ședințe consecutive.

Condiții abonamente / recuperare ședințe
Ședința durează aproximativ 75 minute.

Abonamentul se calculează ca număr de ședințe consecutive. (Exemplu: Abonamentul de 8 şedinţe încheiat pe data de 1 a lunii este valabil 28 zile consecutive – 4 săptămâni, deci până pe data de 29 ale lunii inclusiv).

Maxim 2 ședințe se pot recupera pe perioada valabilității abonamentului la grupa de începătoare.

Maxim 1 ședință se poate recupera la oricare din cele 3 tipuri de abonament prin prelungirea abonamentului. Condiția principală este achitarea abonamentului următor în avans cel târziu la data expirării acestuia. În acest caz ședința respectivă se va considera recuperată, iar abonamentul va începe la ședința imediat următoare.
UNDE?
Studioul de Dans Oriental Elmas
Zona Tineretului
Clădirea Total Dance Style School
Strada Cuza Vodă, Nr.147
Puncte de reper: stația de metrou Tineretului (5 minute de mers pe jos), lângă restaurantul Thalia